РЕПУБЛИКА СРПСКА
РЕПУБЛИЧКА УПРАВА ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ ПОСЛОВЕ
ИНСПЕКТОРАТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

12:15 14.11.2018

Инспекторат Републике Српске на Дунавском бизнис форуму

Данијела Батар, вршилац дужности директора Инспектората Републике Српске, са сарадницима, присуствује Седмом Дунавском бизнис форуму, који се одржава 13. и 14. новембра у Новом Саду, а посвећен је Дунавској стратегији и улози бизниса на њену имплементацију.

Теме овогодишњег Форума су Дунавска стратегија, позитивна искуства и очекивања, Информисање између објективности,стваралачке критике и сензационализма, Паметна села и паметни градови, Медицина и фармација на истом задатку, Транспорт и логистика велика шанса Србије, Региони мостови интегративних процеса. Бизнис и просперитет - нове технологије за ново доба.

У раду Дунавског бизнис-форума учествују представници из 14 земаља, и то Њемачке, Аустрије, Чешке, Словачке, Мађарске, Словеније, Хрватске, БиХ, Црне Горе, Румуније, Бугарске, Молдавије, Украјине и Србије.

Основни циљ Форума који окупља водеће личности из области бизниса, политике, дипломатије, науке, културе и медија је афирмација Дунавске стратегије, видљивост остварених резултата и унапређење сарадње на свим пољима привредног и друштвеног стваралаштва.

У складу са одредбама Закона о слободи приступа информацијама, Инспекторат Републике Српске донио је Водич и Индекс регистар који ближе прописују поступак приступа информацијама из надлежности Инспектората Републике Српске.


Да би остварио право приступа информацијама, грађанин треба да попуни Образац за подношење захтјева за приступ информацијама и достави га Инспекторату Републике Српске на начин који је прописан Водичем и Индекс регистром

Контакт

Република Српска
Републичка управа за инспекцијске послове
Инспекторат Републике Српске
78000 Бања Лука
Трг Републике Српске 8
Тел: +387 51 334 627
Факс: +387 51 307 955
Email: uprava@inspektorat.vladars.net

Nazad na vrh