РЕПУБЛИКА СРПСКА
РЕПУБЛИЧКА УПРАВА ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ ПОСЛОВЕ
ИНСПЕКТОРАТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Инспектори на обуци за коришћење ИМС-а

имс_обука1_малаОбука инспектора тренера за Инспекцијски информациони систем Републике Српске одржана је од 22. до 26. јуна 2009. године у просторијама Инспектората Републике Српске у Бањалуци.

Инспектори, стручни сарадници за информационе технологије и стручни сарадници из подручних одјељењаимс_обука_2_мала Инспектората Републике Српске, похађали су ову обуку периодично, у укупном трајању од четири седмице (преко 100 часова обуке).

Инспектори тренери ће у подручним одјељењима одржати обуку осталих инспектора, те пружајући им техничку подршку у раду омогућити што брже и квалитетније савладавање система рада са Инспекцијским информационим системом.

Обуку су изводилиИТ експерти Одјељења за планирање, информатику и информисање у Инспекторату Републике Српске.


У складу са одредбама Закона о слободи приступа информацијама, Инспекторат Републике Српске донио је Водич и Индекс регистар који ближе прописују поступак приступа информацијама из надлежности Инспектората Републике Српске.


Да би остварио право приступа информацијама, грађанин треба да попуни Образац за подношење захтјева за приступ информацијама и достави га Инспекторату Републике Српске на начин који је прописан Водичем и Индекс регистром

Контакт

Република Српска
Републичка управа за инспекцијске послове
Инспекторат Републике Српске
78000 Бања Лука
Трг Републике Српске 8
Тел: +387 51 334 627
Факс: +387 51 307 955
Email: uprava@inspektorat.vladars.net

Nazad na vrh