РЕПУБЛИКА СРПСКА
РЕПУБЛИЧКА УПРАВА ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ ПОСЛОВЕ
ИНСПЕКТОРАТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

14:27 19.05.2011

Мониторинг ИППЦ пројекта

табла-005Представница консултантске куће која спроводи мониторинг пројекта Европске уније „Подршка имплементацији директиве 'Интегрисана превенција и контрола загађења - ИППЦ'", посјетила је 18. маја 2011. године Инспекторат Републике Српске, са циљем сагледавања до сада реализованих активности.

Овом приликом представници Инспектората Републике Српске презентовали су остварене резултате са посебним нагласком на обуку републичких и општинских инспектора која се састојала од упознавања са ИППЦ директивом, преношења искустава инспекције из Данске и обуке у коришћењу опреме за инспекцијски надзор.

Представници Инспектората Републике Српске истакли су изванредну сарадњу коју имају са представницима пројекта и дали високу оцјену залагањима вође тима пројекта и његовим сарадницима.


У складу са одредбама Закона о слободи приступа информацијама, Инспекторат Републике Српске донио је Водич и Индекс регистар који ближе прописују поступак приступа информацијама из надлежности Инспектората Републике Српске.


Да би остварио право приступа информацијама, грађанин треба да попуни Образац за подношење захтјева за приступ информацијама и достави га Инспекторату Републике Српске на начин који је прописан Водичем и Индекс регистром

Контакт

Република Српска
Републичка управа за инспекцијске послове
Инспекторат Републике Српске
78000 Бања Лука
Трг Републике Српске 8
Тел: +387 51 334 627
Факс: +387 51 307 955
Email: uprava@inspektorat.vladars.net

Nazad na vrh