РЕПУБЛИКА СРПСКА
РЕПУБЛИЧКА УПРАВА ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ ПОСЛОВЕ
ИНСПЕКТОРАТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

09:12 16.08.2019

Наставак успјешне сарадње Инспектората и Пореске управе Републике Српске

Данијела Батар, вршилац дужности директора Инспектората Републике Српске и Синиша Тарана, помоћник директора Пореске управе Републике Српске за Подручни центар Требиње разговарали су данас о актуелним питањима из области инспекцијског надзора на подручју Херцеговине.

Имајући у виду да Пореска управа Републике Српске и Инспекторат Републике Српске представљају најзначајније ентитетске контролне органе, који су у складу са датим овлаштењима свакодневно, директно присутни у привредном животу, размјена информација, заједничке активности и координисано дјеловање од кључног су значаја за остваривање заданих циљева.

Резултати досадашње сарадње показали су спремност институција да одговоре свим изазовима који се јављају на терену, а приоритети у раду и даље ће остати сузбијање сиве економије, нелегалног и нерегистрованог рада.

У складу са одредбама Закона о слободи приступа информацијама, Инспекторат Републике Српске донио је Водич и Индекс регистар који ближе прописују поступак приступа информацијама из надлежности Инспектората Републике Српске.


Да би остварио право приступа информацијама, грађанин треба да попуни Образац за подношење захтјева за приступ информацијама и достави га Инспекторату Републике Српске на начин који је прописан Водичем и Индекс регистром

Контакт

Република Српска
Републичка управа за инспекцијске послове
Инспекторат Републике Српске
78000 Бања Лука
Трг Републике Српске 8
Тел: +387 51 334 627
Факс: +387 51 307 955
Email: uprava@inspektorat.vladars.net

Nazad na vrh