РЕПУБЛИКА СРПСКА
РЕПУБЛИЧКА УПРАВА ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ ПОСЛОВЕ
ИНСПЕКТОРАТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

12:36 15.10.2009

Одјељење Добој у новим просторијама

добој_отварањеСлавко Суботић, директор Инспектората Републике Српске у понедјељак, 12. октобра 2009. године свечано је отворио нове просторије одјељења Инспектората Републике Српске у Добоју. Усељавањем у властити простор који се налази у главној градској Улици Светог Саве, ријешен је проблем смјештаја инспектора овог одјељења, који су до сада боравили у закупљеном простору.

У одјељењу у Добоју запослено је 27 инспектора и сваки од њих сада има свој радни простор и одговарајућу рачунарску опрему чиме су створени још бољи услови за квалитетан инспекцијски надзор. Сви инспектори у овом, као и у осталим одјељењима Инспектората, располажу преносним рачунарима и штампачима који су обезбјеђени у склопу реализације пројекта Инспекцијског информационог систем Републике Српске (ИМС).


У складу са одредбама Закона о слободи приступа информацијама, Инспекторат Републике Српске донио је Водич и Индекс регистар који ближе прописују поступак приступа информацијама из надлежности Инспектората Републике Српске.


Да би остварио право приступа информацијама, грађанин треба да попуни Образац за подношење захтјева за приступ информацијама и достави га Инспекторату Републике Српске на начин који је прописан Водичем и Индекс регистром

Контакт

Република Српска
Републичка управа за инспекцијске послове
Инспекторат Републике Српске
78000 Бања Лука
Трг Републике Српске 8
Тел: +387 51 334 627
Факс: +387 51 307 955
Email: uprava@inspektorat.vladars.net

Nazad na vrh