РЕПУБЛИКА СРПСКА
РЕПУБЛИЧКА УПРАВА ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ ПОСЛОВЕ
ИНСПЕКТОРАТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

15:03 24.10.2008

Одржано стручно савјетовање тржишних инспектора Републике Србије

копаоник_савјетовањеИгор Милуновић, замјеник директора Инспектората Републике Српске и Борка Суртов, главни републички тржишни инспектор, учествовали су на годишњем стручном савјетовању тржишних инспектора Републике Србије под називом „Надзор тржишта", који је одржан од 14. до 17. октобра 2008. године на Копаонику, у организацији Министарства трговине и услуга Републике Србије.

Савјетовање је отворио Љубиша Димитријевић, државни секретар Министарства трговине и услуга Републике Србије, а на семинару су активно учествовали и представници Инспектората Републике Српске.

Замјеник директора је у поздравном обраћању упознао присутне са организацијом, достигнућима и начином рада Инспектората Републике Српске.

Један од усвојених закључака на овом савјетовању је и иницијатива представника Инспектората Републике Српске за оснивање Регионалне асоцијације тржишних инспектора, а у циљу размјене искустава у раду, уједначавања начина рада тржишних инспектора, учествовања у заједничким пројектима и слично.


У складу са одредбама Закона о слободи приступа информацијама, Инспекторат Републике Српске донио је Водич и Индекс регистар који ближе прописују поступак приступа информацијама из надлежности Инспектората Републике Српске.


Да би остварио право приступа информацијама, грађанин треба да попуни Образац за подношење захтјева за приступ информацијама и достави га Инспекторату Републике Српске на начин који је прописан Водичем и Индекс регистром

Контакт

Република Српска
Републичка управа за инспекцијске послове
Инспекторат Републике Српске
78000 Бања Лука
Трг Републике Српске 8
Тел: +387 51 334 627
Факс: +387 51 307 955
Email: uprava@inspektorat.vladars.net

Nazad na vrh