РЕПУБЛИКА СРПСКА
РЕПУБЛИЧКА УПРАВА ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ ПОСЛОВЕ
ИНСПЕКТОРАТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

14:51 19.11.2018

Одржан радни састанак пољопривредне инспекције регија Бања Лука и Приједор

Републички и општински пољопривредни инспектори регија Бања Лука и Приједор одржали су дана 16.11.2018. године у Лакташима радни састанак, на којем су анализирали рад и остварене резултате у протеклом периоду.

Драган Матаруга, главни републички пољопривредни инспектор на почетку састанка приказао је преглед законске регулативе по којој поступа пољопривредна инспекција, док је други дио састанка био посвећен тренутној проблематици у раду републичке и општинске инспекције, као и низу других актуелних тема које имају за циљ усаглашавање и уједначавање рада инспектора на републичком и локалном нивоу.

Пољопривредна инспекција Републике Српске у оквиру редовних активности годишње изврши на хиљаде контрола. Ријеч је о комплексном систему надзора, те јачање функционалне повезаности републичке и локалне инспекције доприноси ефикаснијем организовању инспекцијског надзора, као и увођењу јединственог система и методологије поступања.

У складу са одредбама Закона о слободи приступа информацијама, Инспекторат Републике Српске донио је Водич и Индекс регистар који ближе прописују поступак приступа информацијама из надлежности Инспектората Републике Српске.


Да би остварио право приступа информацијама, грађанин треба да попуни Образац за подношење захтјева за приступ информацијама и достави га Инспекторату Републике Српске на начин који је прописан Водичем и Индекс регистром

Контакт

Република Српска
Републичка управа за инспекцијске послове
Инспекторат Републике Српске
78000 Бања Лука
Трг Републике Српске 8
Тел: +387 51 334 627
Факс: +387 51 307 955
Email: uprava@inspektorat.vladars.net

Nazad na vrh