РЕПУБЛИКА СРПСКА
РЕПУБЛИЧКА УПРАВА ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ ПОСЛОВЕ
ИНСПЕКТОРАТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

13:25 07.12.2018

Одржан радни састанак са представницима Синдиката управе Републике Српске

Руководство Инспектората Републике Српске и представници Синдиката управе Републике Српске одржали су састанак на којем су разговарали о унапређењу положаја запослених у Инспекторату, техничкој опремљености, условима рада запослених, измјенама Закона о инспекцији и другим питањима која се односе на сам положај запослених у овој институцији.

Једно од разматраних питања је и потреба набавке новог информационог система који би унаприједио рад инспекцијских служби у Републици Српској, као и реализација пројеката из јавних инвестиција, чиме би се обезбиједила техничка опремљеност и повећала ефикасност инспекцијског надзора.

Присутни су се усагласили да ће заједничким дјеловањем Синдиката управе Републике Српске и руководства Инспектората, радити на побољшању положаја и услова рада запослених у овој институцији.

У складу са одредбама Закона о слободи приступа информацијама, Инспекторат Републике Српске донио је Водич и Индекс регистар који ближе прописују поступак приступа информацијама из надлежности Инспектората Републике Српске.


Да би остварио право приступа информацијама, грађанин треба да попуни Образац за подношење захтјева за приступ информацијама и достави га Инспекторату Републике Српске на начин који је прописан Водичем и Индекс регистром

Контакт

Република Српска
Републичка управа за инспекцијске послове
Инспекторат Републике Српске
78000 Бања Лука
Трг Републике Српске 8
Тел: +387 51 334 627
Факс: +387 51 307 955
Email: uprava@inspektorat.vladars.net

Nazad na vrh